Godnatt!

Publicerad 2012-05-31 23:38:23 i Allmänt

Ha.ha.ha.ha typ min humor, om ni inte sett den animerade filmen, då har ni missat något! Har seriöst inte garvat så mycket i hela mitt liv. Hahah gud. Iallafall, NU ska jag sova, nattiii!

I cant be no superman but for you I'd be superhuman

Publicerad 2012-05-31 23:36:30 i Allmänt

Fagert, ja. Har precis packat klart för imorgon, drar ju runt halv tolv till busstationen och träffar världens underbaraste lag, sedan bär det av till Birsta och skumgummilandet för att ha ett cheerläger! Kommer bli feeett. Kameran kommer såklart, så på söndag får ni bilder. Kommer hem på lördag kväll så jag kommer inte blogga föränn då. Hoppas ni överlever! Nu ska jag sova, natti!

Forget you.

Publicerad 2012-05-31 00:04:50 i Allmänt

Har haft världens underbaraste dag. Skolan var spårad till tusen. Verkligen. Jag och Simon var ju typ helt forever alone på spanskan, för Samira var på sjukhuset. Så det spårade nå så oerhört! Sedan runt halv åtta så mötte jag Simon, Samira, Astrid och Ekaterina vid Willys, sedan drog vi hem till mig och flummade sönder. Såg bl.a killarnas film mellan allt flumm. Gud vad den var bra, rekommenderas verkligen! Jag kan inte fatta att jag kommer få se de live inom ett år, det är galet. Nej, nu väntar sängen! Godnatt folket!

I feel like i'm on the top of the world with your love

Publicerad 2012-05-30 17:21:36 i Allmänt

Kvällen kommer bli bäst, bättre än bäst. Halv sju kommer jag fara till Willys och möta Samira, Simon och Astrid. Då kommer vi köpa något äckligt och sedan bär det av hem till mig, där troligen Ekaterina kommer vänta. Sedan kommer kvällen spenderas med världens finaste killars nya dvd, Up All Night Tour DVD och mina bästaste vänner. Kan det bli bättre? Jag säger bara en sak, Ekaterina som inte är en directioner kommer tröttna. Hahah stackarn.

My heart stops when you look at me.

Publicerad 2012-05-28 10:05:10 i Allmänt

Mina vänner är underbara, just saying. Samira väckte mig imorse genom att ringa mig, tio över sju. Det första hon sa var. "Eve, är du vaken? Liam har twitcam just nu!!" Snacka om att jag dog, jag hoppade upp ur sängen, och somsagt. Liam hade twitcam, världens underbaraste, finaste människa hade twitcam. I USA. Men såklart skulle hans internet sega ner sig, så hans twitcam varade inte länge. Istället började han följa fans istället. Helt galet underbart. Om någon säger att han inte bryr sig om sina fans, då har ni seriöst problem.
Sedan, på NOn, kommer Samira och säger att hon får killarnas DVD, imorgon. Gud vad jag blev glad, så på onsdag blir det filmkväll! Jag, Simon, Samira och Astrid kommer spendera kvällen hos Samira på onsdag, och kolla på världens finaste killars DVD. Kan det bli bättre?

White lips, pale face.

Publicerad 2012-05-27 23:12:34 i Allmänt

Julias bild. En av alla tusen bilder som togs idag, gud vad jag är stolt över er alla! Ska se om jag hittar en video som någon filmade, håll utkik! Okej, ska sammanfatta helgen lite kort. Astrd följde ju somsagt med mig till stugan, och ni vet ju vad vi brukar göra.. Ja, det var några galna dagar. Sedan blev det uppvisning idag. Gud vad jag älskar er alla! Miniorerna visade upp gymnastik + program, vi visade upp gymnastik + program .Seniorerna visade upp program + hur mycket cheerleading betyder för oss alla. Jag började gråta, det var så sant. Alltihop. Hela föreningen är en stor familj. Om någon filmade det, så kommer det upp tro mig! Efter de hade gjort deras "sketch" då sprang hela förening upp på mattorna, och bara kramade varandra. Jag älskar er. Galet mycket. Alltså ni kommer aldrig förstå egentligen hur mycket cheerleading betyder för än, det är galet.

Nu ska jag sova!

-

"Only a true cheerleader will ever understand how much cheerleading means to me."

Here we go again.

Publicerad 2012-05-25 00:12:00 i Allmänt

Dreamteam + Simon och Astrid. Jag känner att jag äger på matte. Ryan har sin twitcam 6PM California tid, alltså 3 inatt här. Känns som om jag kan fet glömma det. Nu väntar sängen!

Sometimes I wish I could save you.

Publicerad 2012-05-24 23:30:54 i Allmänt

Kvällen har spenderats med världens underbaraste lag, Eurovision och Jed. Kortfattat. Kollade bara på Eurovision för att twitter spammades sönder, och man fattade nada. Kändes bra! Iallafall, vi har cheer uppvisning på söndag. Är galet taggad! Det kommer bli bäst. Snackar med Astrid just nu, hon kommer följa med mig till stugan imorgon, bäst!
Nu ska jag snacka lite mer med Jed, sedan blir det sängen, eller jag skojade. Ryan Beatty har ju twitcam om en halvtimme! Och mitt batteri på datorn dör när som helst. PANIK. Jaja, ska prata med Jed nu, ha det underbart!

My world is spinning faster cause my heart is on you.

Publicerad 2012-05-22 00:16:08 i Allmänt

Kvällen med Zanna var underbar, vi satt och pratade om allt möjligt. Sjukt skönt. Sedan for jag förbi Ersäng och träffade Daniella en snabbis, sjukt saknad tjej! I helgen blir det förhoppningsvis att spendera en dag med henne, det kommer bli bäst. Nu hade jag tänkt att sova, trots att vi är lediga imorgon. Natti!

I could swim all the oceans, just to see you smile.

Publicerad 2012-05-21 11:04:51 i Allmänt

Sitter på bilden just nu och håller på att dööö av hunger. Seriöst. Iallafall, Ollie RTade mig precis. Lycklig tjej här! Ikväll blir det iallafall att få vara med en sjukt saknad Zanna, gud vad jag älskar den tjejen. Hon är som en storasyster för mig. Helt underbart. Så jag kommer spendera kvällen med henne, och sen får vi se vad dagen bjuder på!
Gissa vem som kommer till Sverige i sommar och har konsert? Gissa vem som missar det?

I can't be no superman, but for you I'd be superhuman

Publicerad 2012-05-20 07:39:06 i Allmänt

Har precis kommit hem från Stockholm, det här har varit de bästa dagarna i hela mitt liv, det har varit helt underbart. Haha menmen, är helt död nu och vill bara sova, så det hade jag tänlt göra också. Bloggar kanske när jag vaknar annars bloggar jag efter träningen ikväll! Förresten, om ni inte kollat in Camillas blogg, gör det. Klicka här!

Herregud (Camilla style)

Publicerad 2012-05-19 16:57:47 i Allmänt

Hejsan svejsan på er alla, sitter ute med världens finaste just nu, alltså herregud. Humorn uppe på hög nivå! Vi ska seriöst göra en massa gifs av alla bilder vi tagit, herregud vad vi garvar alltså. Iallafall, twitcamen igår var galen, jag ramlade ner på golvet några enstaka gånger, medan Camilla ramlade i trappen några enstaka gånger. Kortsagt, den var galen. Och vi gjorde den i fyra timmar också, stackars de som kollade säger jag bara.. Anyway, åker hem ikväll ju, herregud vad jag kommer sakna den flickan alltså.

God made another one of me, to love you better than I ever will.

Publicerad 2012-05-17 22:31:35 i Allmänt

Sitter hemma hos mina kusiner just nu, herregud vad det vad längesen jag träffade dom! Det kändes faktiskt lite småkul att gå runt i Stockholm själv, kände mig som en jag vet inte vad. Det var fett kul iallafall! Alla säger att det är sjukt svårt att hitta i Stockholm, HAHAH det är det inte. Bara så ni vet.. Iallafall, pratade precis med Camilla, så imorgon kommer vi träffas på T centralen halv tre. Gud vad jag taggar, det kommer bli bäst! Så kommer ta tunnelbanan runt kvart över två härifrån. Var förberedd med massor av bilder och skit på lördag. Haha. Förresten, vi kommer ha en twitcam imorgon klockan sju, missa inte det!

Den här vackra människan kommer jag träffa imorgon, jag kommer spendera resten av dagarna i Stockholm med henne, gud vad det kommer bli bäst! Jag älskar dig syster. ♥

Hejdå Umeå, Hej Stockholm!

Publicerad 2012-05-17 14:42:18 i Allmänt

Anländer till Stockholm om ca en halvtimme, den här helgen kommer bli den bästa helgen någonsin. Det kommer troligen inte bli någon mycket bloggning alls, men jag gör väl något inlägg lite då och då. Alltså det regnade när jag for hemifrån, och nu är det strålande sol och galet varmt. Det här älskar jag. Ni får ha det så sjukt bra och sen så bloggar jag när jag bloggar!

You're a part of me

Publicerad 2012-05-16 23:16:48 i Allmänt

Sitter i sängen nu, borde egentligen sova men jag kan inte sova, alls. Är för uppspelt och taggad. Om sex timmar ca så kommer jag vara påväg till Stockholm, för att få spendera helgen med världens underbaraste Camilla och någon dag med mina kusiner. Vi får se hur det blir med uppdateringen, jag kommer ha internet under bussresan iallafall. När jag kommer hem kommer ni få en otroligt stor bildbomb, det lovar jag. Jag och Camilla kommer nog också ha en twitcam på fredag kväll så ni vet!
Nog om det, skolan gick otroligt snabbt idag, hade bara två lektioner och båda var slappa. Så vi slutade tolv. Då drog jag hem till Astrid och tog lite bilder, samtidigt som vi hade vardagslyx med potatisbullar. Bilderna kommer säkert dyka upp då och då. Men nu ska jag försöka sova iallafall, ni får ha det så underbart bra mina vänner! Godnatt!

I've lost my way back home.

Publicerad 2012-05-16 14:50:07 i Allmänt

Fager bild från igår när jag var med Simon. Följde med honom efter skolan och flummade sönder i trapphuset medan vi var utelåsta. Hehe, vi är inte galna alls! Borde egentligen städa och packa och så, men det är GALET fint väder! Så nu ska jag ut och träna lite cheer, hihi. Bloggar senare!

Without you to hold I'll be freezing

Publicerad 2012-05-14 20:59:59 i Allmänt

Nu är det officiellt, jag åker till Stockholm på torsdag till min kära syster Camilla! Åh vad det kommer bli bäst! Har bokat resa och allt. Gud vad jag är taggad, det kommer bli, ja.. Det finns inte ens ord för det!
Iallafall, dagen har varit allmänt rolig, våran klass är ju lite som ja.. Galen. Nu ska jag kolla klart på Simons twitcam och sedan skypa med Camilla!

BADUM TSS

Publicerad 2012-05-13 22:46:05 i Allmänt

Har precis snackat med Camilla om allt, Stockholm, vad vi kommer göra och ja. Det kommer bli bäst! Det går inte att tagga mer alltså, pappa ska ringa lite samtal, sedan är det bara att köra! Åh så underbart! Och ja, om det tidigare inlägget, var bara allmänt trött och less. Men jaja, skit i det, nu mår jag bra! Hade tänkt dejta sängen nu, sov bokstavligt talat inget inatt, och ja det är skola imorgon..

What I do isn't up to you.

Publicerad 2012-05-13 18:03:06 i Allmänt

Jag blir så frustrerad, seriöst. Föräldrar kommer aldrig förstå min kärlek till 1D. aldrig. Det gör inte saken bättre att det gör så ens hopp försvinner att ens träffa de. Usch säger jag bara. Usch. Jag är dock glad att mina vänner är de enda som förstår. Ni anar inte hur lyckligt lottad jag är att ha sådana underbara vänner, som alltid får en på bra humör genom att bara höra ens röst. Jag älskar mina vänner mer än någonting annat. Det ska ni veta, ni är underbara! T.ex nu, när jag skrev det här inlägget. Jag sitter i tårar, mina föräldrar är så.. Blä. Sedan kollade jag Camillas blogg lite snabbt, och ja. Bara att hon är sig själv får mig på bättre humör! Ni är underbara, alla av er.♥ Kortfattat: Jag blir så frustrerad att folk (föräldrar) ska lägga sig i sitt liv och aldrig fatta ens kärlek till pojkarna, och istället för att försöka förstå, så gör det bara så ens hopp för att ens träffa de försvinner. Men ja, mina vänner gjorde det så mycket bättre. Jag får spunk på mina föräldrar. (Did you see what I did there Camilla? ;)) Ser ni, jag är redan på bättre humör!
'
Vackra människor, på insidan och utsidan. Herregud vad jag älskar er.

Words will be just words, till you bring them to life.

Publicerad 2012-05-13 13:52:15 i Allmänt

Kom precis hem från konfirmationsövernattningen. Alltså galet kul vi hade! Vi sov typ inget, men vem bryr sig? Då taggar vi skola imorgon då! Hahah... Jag kommer somna.. Iallafall, har precis bestämt med min saknade vän Angelica att vi ska träffas på tisdag, herregud vad jag saknar henne. Det är galet. Sedan ska jag gulla lite med mina föräldrar, så jag kan få Up All Night DVDn. Hehe, önska mig lycka till!
Gud vad jag saknar sommaren 2011.

Same Mistakes

Publicerad 2012-05-13 13:29:10 i Allmänt

Tänkte bara tipsa er om min bästaväns blogg. Angelica Marklund. Läs den, ni kommer inte ångra er. Tro mig. ♥
Tryck på bilderna för att komma till bloggen!
Haha förlåt älskling, bjuder på den här gammbilden men det är den enda jag har. ♥

In the end, everyone ends up alone.

Publicerad 2012-05-12 00:50:49 i Allmänt

Sista dagen på praoen idag, känns lite små surt, vi hade sjukt kul! Just nu har jag precis stängt av Williams, Toras, Lindas m.fl twitcam. Skulle egentligen dra ner till Nydala imorgon för att träffa Tora och kanske Willi, eller ja, hon tvingade mig. Haha. Fast jag har konfirmationsmöte imorgon, + övernattning, så vi skulle ta det någon annan dag! Påtal om övernattningen, det betyder att jag far 12 imorgon, och kommer hem 13 på söndag, alltså ingen bloggning där emellan! Jag hoppas ni kommer överleva, finns alltid på sms! Ska bli underbart att få träffa världens underbaraste konfirmationsgrupp, nu måste jag i säng så jag kommer upp imorgon! Godnatt!

ÅH VAD JAG ÄR GLAD

Publicerad 2012-05-11 18:25:59 i Allmänt

Jag kan inte fatta det. Jag kan inte fatta det. Jag kan inte fatta det. Jag kan fortsätta såhär hela kvällen, jag kommer ändå inte fatta det. Inte Camilla eller Fanny heller för den delen. Camilla ringde mig nyss, jag är fortfarande chockad. Herregud. Hon och Fanny såg precis killarna. Hör ni hur det låter? De såg precis killarna. Åh vad jag är glad. Det går inte att förklara, jag kan inte sluta le. Åh ni är verkligen värda det finaste. Ni är verkligen det. Älskar er båda! Det är helt sjukt. Helt sjukt. Okej jag måste andas. Men jag kan inte släppa det, jag kan inte sluta le.
pic.twitter.com/REVasfH0
Bilden är tagen för precis en kvart sen. Jag kan inte fatta det. Camilla filmade allt ihop. Nu vet jag vad vi ska göra nästa vecka! Åh herregud, åh herregud.

You know, far down under.

Publicerad 2012-05-10 23:18:38 i Allmänt

Träningen var underbar, så sjukt underbar. Nu har vi dock ingen träning på söndag eller torsdag. Alltså en och en halv vecka utan träning. Hur kommer jag överleva? Iallafall, slutade precis skypa med Jed, sedan har jag suttit och fangirlat för att 5 av mina vänner, träffade 1D idag. Idag är den första dagen som de ens är här, så idag var det galet. Och de träffade dom, på säkert den dagen då det var mest kaotiskt. Så troligen har jag och Camilla en ganska stor chans! Och mina underbara vänner som träffat de har sagt var de har sin studio. Så nu vet vi var vi ska leta! Jaja, ska inte tråka ut er med det. Hade tänkt dejta sängen nu, efter en otroligt underbar kväll. Gud vilken träningsvärk jag kommer ha imorgon!

Ny design

Publicerad 2012-05-10 00:17:59 i Allmänt

Gjorde en kort slarvig ny design. Tröttnade riktigt snabbt på den rosa.. Menmen, jag har ju ingenting att gör nu förutom att fangirla med Camilla och Fanny, och jag kan ju ändå inte somna för jag är för glad. Så ja, då ändrade jag designen. Header kommer inom kort!

Vi andas samma luft.

Publicerad 2012-05-09 23:10:45 i Allmänt

Killarna anlände till Sverige för någon timme sen, och nu kommer de vara här i två veckor framåt. Ja, jag sitter och gråter just nu, för jag kommer få se de, jag kommer få träffa de. Och kanske t.o.m få prata med de. Om en vecka. Pappa har gått med på det, och imorgon bokar vi flyg eller tåg. Jag och Camilla har skypat i tre timmar. Fangirlat, skrattat och gråtit. Vi kommer träffas om en vecka. Jag kommer kanske bo hos henne. Jag kommer få träffa min bästavän, om en vecka. Och vi kommer få träffa fem killar, som ändrat båda våra liv, till så mycket bättre. Vi kommer få träffa de fem killar som gjorde så vi lärde känna varann. Jag kommer säga en sak till de. En sak. "Thank you." Nej men gud, jag kommer inte kunna somna. Det här är den bästa dagen i mitt liv. Jag trodde konserten nästa år skulle bli enda gången jag skulle få se de. Men icket. Jag får träffa de, om en vecka. Jag älskar er mamma och pappa. Tack!

How you got me blind is still a mystery.

Publicerad 2012-05-08 23:11:10 i Allmänt

Här är min skolavslutningsklänning om ni undrar, ni kanske får se hur skorna ser ut sen också. Har precis skypat klart med Camilla, åh vad jag älskar henne. Hon skrev ett helt inlägg om mig på hennes blogg, och jag bara brast ut i tårar. Gud vad hon är underbar. Hon är den syster jag aldrig fick. 
Praodagen var ju.. Ja.. Jag och Astrid fick hål i ca 2 timmar, så vi sprang runt i skolan och typ gömde oss, normala tjejer. Ja. Sedan efter skolan drog vi ner på stan och köpte grejer, då köpte jag skorna jag ska ha till klänningen också! Menmen, nu ska jag inte tråka ut er, nu måste jag verkligen sova. Natti!

Natti!

Publicerad 2012-05-07 23:29:56 i Allmänt

Som godnatt, så får ni njuta av Camillas underbara fanvideo. Jag gråter lika mycket varje gång. Ni bara måste kolla på den, så ni förstår hur det är.

Your eyes, hit me like thunder.

Publicerad 2012-05-07 23:28:24 i Allmänt

Blev inte så att jag följde med till McDonalds, jag orkade inte. Och det gjorde jag rätt i. För Ollie släppte ju sin singel. Det första jag tänkte på när han släppte den, var Camilla. Så jag ringde henne, och spelade låten för henne, sedan spårade samtalet litegrann, men gud. Vi satt och snackade om allt. Jag älskar henne, mer än någonting annat. Hon är min käraste syster, och våran humor är galen. Jag älskar dig Camilla, och jag är galet glad att du finns i mitt liv.
Slutade precis skypa med Jed igen, varför ska han bo i England för? Jag saknar han och Emma bajsmycket ju. Jaja, nu ska jag inte tråka ut er nu. Nu ska jag sitta och droga Ollies nya singel, gudaness vad den är bra. Sedan ska jag sova!

I'm one the edge for you

Publicerad 2012-05-07 20:30:10 i Allmänt

Ollies nya singel, som släpptes för två minuter sedan, jag är död. Åh herregud vad han är vacker, och hans röst. Och hans låt. Okej, njut bara.

Once upon a time..

Publicerad 2012-05-07 18:16:03 i Allmänt

Har precis slutat skypa med de där underbara personerna. Emma och Jed, min underbara bästavänner från England, åh vad dom är underbara. 
Praodagen gick sjukt bra! Den var riktigt chill, jag och astrid, ja.... vi är ju som vi är. Iallafall, kommer snart cykla ner till McDonalds med familjen, eftersom min syster jobbar där så skulle de fira någonting. Jag har ingen aning. Så ja, jag bloggar senare!

On the edge

Publicerad 2012-05-06 23:20:11 i Allmänt

Åh gud, jag är ju inte lite skabb alls efter träningen, nejnej. Iallafall, med det här inlägget säger jag godnatt! Sedan inviger jag och Astrid praoveckan imorgon. Ni lär ju få höra hur det går!

Vackra människa

Publicerad 2012-05-06 22:01:14 i Allmänt

Han berättade precis The Fan Of The Week. Såklart blev det inte jag, men gudaness. Jag är galet glad ändå! Så många gånger han har tweetad mig, det går inte att vara lyckligare.♥ Han sjunger What Makes You Beautiful nu, herregudaness. Det här är galet.

I hate it when I see you sad, I do.

Publicerad 2012-05-06 21:59:54 i Allmänt

De här älsklingarna fick jag idag. Kärlek. Träningen var underbar. Vi har kommit galet långt på vårat byggprogram som vi kommer visa upp. Åh vad det kommer bli roligt! Just nu sitter jag och kollar på Ollies twitcam, åh vad han är fin. Han sitter och sjunger låten han släpper ikväll, den är galet bra! Låten + musikvideon släpps ikväll eller imorgonbitti, åh vad jag är taggad.

Oh I swear to you, I'll be there for you.

Publicerad 2012-05-06 01:00:57 i Allmänt

Åh gud, lagkvällen var bäst! Vi satt och kollade på en massa gamla tävlingar, fetade i oss massor med godis, chips, läsk, dipp och gick upp massor med kilo. Sedan kollade vi igenom en massa bilder från tävlingen, några träningar, lägret och en massa annat. Gud vad vi skrattade, och gud vad jag älskar er alla! Troligen kommer bilderna från senaste träningen upp någongång, så kan jag passa på att sno några. Haha. Nu hade jag tänkt kolla klart på min kära vän Simons twitcam, och sedan sova! Träning imorgon med världens bästa lag!

#RIPDirectionerPaula

Publicerad 2012-05-05 16:53:32 i Allmänt

Det här är så sjukt sorgligt. Vi kommer alltid komma ihåg dig Paula. 1DFamily.
Det som nästan är sorgligast, är att hennes sista tweet var till Zayn, och när han fick reda på vad som hade hänt, ångrade han så sjukt att han inte såg hennes tweet.
"RIP paula carasig, i wish i noticed your tweet before what happend to you. but this is what Allah wanted! x" - Zayn Malik

I'm here for you.

Publicerad 2012-05-05 15:15:54 i Allmänt

Har nu börjar stretcha varje dag igen, jag kan inte ens gå ner i spagat längre. Det känns inte så bra.. Jaja.. Ikväll blir det lagkväll hemma hos Evelyn. Det kommer bli bäst, tro mig. Åh vad jag älskar laget. Det går inte ens att beskriva.. Menmen, nu måste jag städa en massa skit, duscha och hinna fixa mig, ikväll halv sju smäller det!

Remember all the things that you and I did first, now you're doing them with her

Publicerad 2012-05-04 20:26:47 i Allmänt

Skoldagen var otroligt seg, men jag flummade mig igenom den, så den blev rolig efter ett tag! Sedan efter skolan åkte jag in till stan med Zannah och tog en fika med henne. Helt underbart att bara sitta och prata om allt mellan himmel och jord. Iallafall, tänkte göra en engelsk twitcam nu, eftersom mina underbara vänner Emma och Jed från England kommer kolla, länkar länken här sedan! Btw, gissa vem som sa att han älskade mig för ett tag sen? Ni får en liiiten ledtråd.

Åh herregud, ja Ollie, jag älskar dig galet mycket.

Godnatt!

Publicerad 2012-05-03 23:47:14 i Allmänt

Nu kommer jag somna med ett stort, fet leende på läpparna. Åh vad jag är glad. Natti!

Cheerforce Fighters, putting up a fight. Our first year and we're better, than life.

Publicerad 2012-05-03 23:06:38 i Allmänt

Kände att jag var tvungen att ha våran förr förr förra ramsa som rubrik. Träningen var galet, sjukt jäkla underbar. Vi klarade av SJUKT svåra bygg, och gud vad lyckliga vi blev efteråt alltså! Byggen kommer vi visa upp på uppvisningen, i vårat miniprogram vi kommer göra. Haha jag kan se mina tränares tränare (dom som är ordförande och allt i våran förening) blickar när vi visar upp programmet, våra tränare har knappt gjort byggen vi gjorde idag, troligen inte deras tränare heller. Åh vad jag är glad!
Sedan på två dagar, så har Ollie tweetat mig en gång, och retweetat mig 5 gånger. Alltså hör ni hur det låter. Fem gånger. Det är helt galet, men jag är så sjukt glad så det är inte sant. Har en liten crush på honom känner jag. Vackra människa.

Can't never get it right, no matter how hard I tried

Publicerad 2012-05-02 21:16:23 i Allmänt

Gödans. Sitter och fixar hemkunskaps redovisningen imorgon. Hatar det, seriöst. Men antar att det kommer gå bra, jag och Simon delade upp jobbet, så han redovisar hälften och jag redovisar hälften. Känns betydligt mycket bättre! Men ska ta tag i det, vi ska göra det så bra som möjligt. Yeahhh.
Annars då? Jo jag sitter och dunkar Oliver Gardland, standard. Nej men nu ska jag ta tag i hemkunskapen. Bloggar senare eller imorgon!

It's all about you

Publicerad 2012-05-02 20:55:34 i Allmänt

WIHOOO, han RTade min tweet, igen! Inte lite glad man är nu heller. Hihihihi. Btw, nu ska vi göra som han sa, nu får vi hans underbara låt till 20.000 visningar! Let's gooo!

Om

Min profilbild

Evelina

15 årig cheerleader. Bloggar om musik, cheerleading och ett helt vanligt vardagsliv.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela