All around the world

Publicerad 2012-06-28 12:50:10 i Allmänt

Yo peeps! Nu sticker jag vidare till konfirmationslägret, så ni får ha det fett bra medan jag är borta! Jag hoppas ni klarar av 4 veckor utan bloggning, det hoppas jag verkligen. Nej nu måste jag göra mig iordning. Ni får ha det bääääst!

Cause all I need, is a beauty and a beat.

Publicerad 2012-06-26 17:59:27 i Allmänt

Idag spenderade jag dagen med världens saknade Daniella, gud vad jag har saknat henne! Och galet vad vi hade kul, det började spöregna precis när vi hade en photoshoot ute, så då spårade allt. Totalt. (Vi var ju tvungen att testa fjärrutstyraren jag fick till kameran, woopwoop) Bilderna får väl tala för sig själva! 
Älskar dig syster, tack för dagen.

Tell me i'm a screwed up mess.

Publicerad 2012-06-26 17:08:48 i Allmänt

Har haft världens underbaraste dagar som gått. Igår firades jag i förskott, för jag åker ju på torsdag. Så då fick jag en massa fina presenter som ni kan få bilder på senare! Och Simon var så gullig så han stannade kvar och var med på det också. Taaack! Det var tänkt att Astrid skulle komma också, men hon kunde inte, så det slutade med att jag och Simon cyklade hem till henne med tårta och fetade oss på natten. Helt underbart.
 

This song is about you.

Publicerad 2012-06-24 23:53:21 i Allmänt

 
Olly Murs är en legend. Hejsan mina kära vänner! Blogg.se har legat nere hela dagen, så jag har inte kunnat blogga. Inte för att det har hänt så mycket roligt idag men ändå. Min midsommar var underbar iallafall. Som vanligt. Imorgon blir det att fara in till stan för att köpa det sista till konfirmationen, förhoppningsvis kommer Tora in också, så vi hinner träffas innan vi båda far. Hon skulle smsa mig så. Sedan på kvällen blir det fest. Med tååårta. För en viss person fyller ju 15 på lördag. hehehe. Så halva släkten plus mina kära vänner Simon och Astrid kommer komma, underbart. Påtal om det så skrev Simon ett helt inlägg om våran vänskap på hans blogg. Alltså sötnos! Älskar dig! Checka hans blogg, det tycker jag helt klart! Click it. Nä nu ska jag kolla klart på Simons twitcam och sedan sova. Natti! 

Everything's gonna be alright.

Publicerad 2012-06-22 12:14:16 i Allmänt

Glad midsommar allihopa! Hoppas ni kommer få en underbar midsommar, det kommer iallafall jag. Om en timme åker jag och min kära familj till några vänners stuga, så där kommer vi spendera helgen! Alltså kommer det inte bli någon bloggning, men jag hoppas ni klarar er ändå! Ha det bäst! :)

Cause all I need, is a beauty and a beat.

Publicerad 2012-06-21 00:45:41 i Allmänt

Bara jag som tycker nya blogg.se är lite.. Konstig? Eller alltså, det är ju sjukt skönt med en förändring. Den är så mycket fräshare nu, men på något sätt så känns det inte lika taggat att blogga när man loggar in såhär. Jag har ingen aning varför men ja. Det är bara så. 
Påtal om något helt annat. Justin Biebers nya album. Det är helt galet underbart! Om ni inte har checkat det, gör det! Han har verkligen förändrats. Nu är han ju.. Bra. Haha, jag gillar honom faktiskt. Check it out, heeeere.
Nej nu ska jag sova, ska ju upp klockan åtta för att åka till sjukhuset, taggaaaat. Eller nja. Sedan blir det en tur på stan hade jag tänkt, måste fixa allting till konfirmationen. Natti! 
 

Where have you been all my life.

Publicerad 2012-06-19 22:50:37 i Allmänt

Kom precis hem från stugan, har spenderat de här två dagarna där, helt galet skönt. Ensamma i stugan, jag och Gabban. Det är underbart.
När vi var på väg hem från stugan åkte vi förbi Björn också, han åker ju tillbaka till Göteborg imorgon, så vi åkte till honom och såg film, sedan tog vi farväl! (Haha gud vad fult det där lät..) Jaja, kommer sakna honom!
Nu kollar jag på Simons twitcam, det är awesooome. Vi har också bestämt att vi kommer vara med varandra imorgon. Så vi får se hur det blir med bloggningen. Tänkte hinna med en twitcam imorgon kväll också!
Gammal bild på bästavän. Love you!

I'm here for you.

Publicerad 2012-06-17 14:04:24 i Allmänt

Var ju på Simons och Astrids konfirmation igår, de var galet duktiga! Sedan efteråt drog jag hem till Astrid och fetade oss med tårta. Haha det var inte helt fel!
Känner att bloggningen börjar spåra litegrann, jag har ingen aning varför men aja. Idag måste jag träffa Samira, hon åker ju imorgon så. Kommer sakna dig!

Jag älskar den här serien.

Publicerad 2012-06-17 13:54:51 i Allmänt

Det är en promo för avsnitt fyra, men den äääger! Plus att det är jättemånga kända cheerleaders med som spelar, t.ex Erica Englebert, Maddie Gardner, Gabi Butler osv. Secret Diary Of An American Cheerleader.

Don't make a girl fall for you if you have no intention of catching her.

Publicerad 2012-06-16 01:19:19 i Allmänt

Helin är nu påväg. Under hela sommaren kommer hon åka runt i Europa och lämna oss kvar här, sadface. Igår var sista gången jag fick träffa henne på 2,5 månad. Kommer sakna henne så sjukt!
Iallafall, gårdagen var ju somsagt underbar, fick sjukt underbara presenter och ja, orkar inte lägga in en bild så ni kan få se en video istället, och ja. Jag blev glad, det kanske ni ser.
Nu ska jag sova, imorgon blir det att kolla på Simons och Astrids konfirmation som jag lovat, Simon kommer ju sjunga, det är något jag inte vill missa! Även fast jag hört honom sjunga men ändå.. Han sjungar aldrig inför folk. Jaja, nog om det! Godnatt!
Tack så jättemycket, jag älskar er.

You always make me smile.

Publicerad 2012-06-15 16:57:55 i Allmänt

Kom precis hem från en springtur, kändes otroligt skönt att bara dunka musik i öronen och bara försvinna. Helt galet underbart. Nu ska jag stretcha lite, och sedan slappa. Det är ju fredag.

Btw, vi fick ju breven i onsdags om vilket lag vi kom med i, och vi har in fått säga någonting än men.. Jag kom med! Jag tror aldrig jag har varit såhär lycklig i hela mitt liv, jag kom med i laget. Helt galet.

I'm falling for you eyes but they don't know me yet.

Publicerad 2012-06-14 11:48:44 i Allmänt

Klockan är halv tolv och jag kom precis hem från sjukhuset. Jag är trött. Förhoppningsvis behöver jag inte opereras idag, vi får hoppas på det bästa.
Gårdagen var underbar, efter skolavslutningen for jag in till stan med tjejerna för att bara chilla. Vi gick ut och åt, firade mig, samira och ekaterina och sedan tog vi en fika och gick ner till kajen. Sedan slutade det med att vi satt på donken. Haha underbar kväll. Bilder från det kommer idag tror jag. Samira ska bara skicka de först.
Nu ska jag äta lunch framför teven. Badass. sedan blir det grillning med mina favoriter ikväll!
Björn, Gabban och lilla jag.

I'm on the edge for you.

Publicerad 2012-06-12 13:37:26 i Allmänt

Såhär ser jag ut just nu. Kom precis hem från min systers student, galet underbart. Det var sjukt fint väder, tills det började regna. Haha. Iallafall det var underbart, Björn kom också dit, ända från Göteborg. Gud vad jag har saknat den killen! Han kommer hit snart, och firar Gabban. I love it.

Gårdagen var bäst också, vi åkte ju in till Bäcksjön med klassen på kvällen, bilder från det kommer snart!

Hey soul sister.

Publicerad 2012-06-11 00:40:56 i Allmänt

Tänkte bara berätta lite snabbt om min dag innan jag hoppar till sängs. Det var ju avslutning med laget idag. Gud vad jag kommer sakna alla, det är obeskrivligt. Sedan var det ju också sista gången vi är ett "lag". Vi kommer ju börja i olika lag efter sommaren, vissa går vidare till fortsättning och vissa är kvar i nybörjare. Vi kommer troligen få breven på tisdag så det är taggat! Men grejen är att vi är ju fortfarande i samma förening, vi är fortfarande i samma familj. Vi kommer ju fortfarande träffas mellan träningarna, på tävlingarna, uppvisningarna m.m. Vilket är underbart.
Sedan i torsdags fick jag också mina två efterlängtade tröjor jag beställde på cheerleadingen för ett tag sen, bilder kan ni få se imorgon!

Bild från träningen i torsdags när vi fick prova på extension. Fett awesome!

I'm still alive but i'm barely breathing.

Publicerad 2012-06-11 00:33:44 i Allmänt

Känner att jag inte har bloggat på ca 5000000000 miljoner år, så jag tänkte att jag börjar igen! Idag är ingen vanlig dag, nejnej. För det första, är det brännbollscup på skolan, HAHAHA herregud. Det kommer spåra som vanligt. Så här snygga var vi förra året!

Vilka snyggingar. För det andra så fyller världens underbaraste Ekaterina år! Du är min favoritkatt, love ya! Jag tycker alla borde gratta henne och hålla på medan jag bjuder på en gammbild på oss. Herregudaness.

 

GRATTIS!

I'll never be the same here without you.

Publicerad 2012-06-03 22:21:45 i Allmänt

Birsta var helt klart bäst. Gud vad kul vi hade! Bilder komma komma när som helst! Den hallen var sjukt galet underbar, det fanns mattor av olika slag. Tumbling tävlingsmatta, studsmatta, skumgummigropar, och massa annat. Helt galet underbart.
Idag har jag haft världens träningsvärk, haha det har varit brutalt. Men try out blev det ändå! Någon träningsvärk ska inte vara något hinder alls. Nu blir det bara att hoppas på det bästa, jag blir glad för vilket som. :)

Om

Min profilbild

Evelina

15 årig cheerleader. Bloggar om musik, cheerleading och ett helt vanligt vardagsliv.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela