Everything has changed

Publicerad 2012-10-30 01:53:00 i Allmänt

Har precis slutat skypa med Simon, natthumor på hög nivå kan jag lova. Alltså jag orkar inte, vi har suttit och garvat åt ingenting i typ två timmar, wihoooo. Saknar verkligen honom, ska bli underbart att få spendera morgondagen tillsammans med honom, min underbara broder. Nej men nu ska jag sova, om jag lyckas haha. Vi höresssss.
vi bjü

Your hand fits in mine like it's made just for me.

Publicerad 2012-10-29 18:50:00 i Allmänt

Helt perfekt, tack Ed, tack. Fatta när musikvideon kommer ut i slutet av den här veckan, himmel. Har precis kommit hem från sjukhuset, fast jag måste åka in varje dag för att byta pump till slangen, men det får jag leva med. Ska bli otroligt skönt att få sova i sin egen säng i alla fall. Har inte så mycket mer att säga, uppdaterar när jag känner för det. Puss!

It's okay to not be okay.

Publicerad 2012-10-29 00:09:30 i

Har haft en underbar dag. Ekaterina kom förbi med fika runt tolv, vi satt och pratade om allt mellan himmel och jord, sedan busade vi runt på sjukhuset i väntan på samira. Har verkligen saknat de tjejerna, det var underbart.
Imorgon kommer jag troligen få komma hem, hoppas jag. Frida och Sofia från konfan kanske dyker upp också, det är otroligt skönt att få träffa folk istället för att ligga i en sjukhus säng och typ dö. Men nog om det, hade tänkt sova nu iallafall, godnatt mina vänner.

I still remember how it all changed.

Publicerad 2012-10-25 01:35:00 i

Samma veva ännu en gång. Sömnlös, tankspridd, allting på samma gång. Om några timmar ligger jag på operationsbordet igen för att operera in en slang i ryggen. Sista chansen för att få mitt liv tillbaka. Ingen vet hur länge jag måste leva med den, jag orkar inte bry mig längre. Morfin fungerar inte längre, allting blir bara värre och hoppet försvinner.
Less, skräckslagen. Ingen vet vad som kommer hända. Less på att lida, less på att gråta, less på att vänta, jag är less på hela den här jävla sjukdomen.

I need you now.

Publicerad 2012-10-21 22:54:00 i

Gårdagen var helt underbar. Simon, Samira och Helin kom över på kvällen med fika. Det var underbart att bara sitta och prata om allting, jag behövde verkligen det. Ord kan inte beskriva hur mycket vi behöver varandra just nu, det var otroligt skönt att få träffa de igen.

Imorgon blir det sjukhuset, igen. Jag är så jäkla nervös. Det är skrämmande hur fort allting blir värre för varje dag som går. Och ingenting händer heller, allting står stilla även fast jag är på sjukhuset konstant hela tiden. De har fan gått två år, mitt liv faller bara isär mer och mer.
Men iallafall.. Godnatt mina vänner, ha det bäst.

People change, but memories don't.

Publicerad 2012-10-19 23:39:57 i Allmänt

Tjejernas nya video, helt klart sevärd! Låten är grym också. Jag fattar knappt varför jag egentligen bloggar längre. Jag gör ändå ingenting på dagarna, jag kan inte göra något på dagarna. Blääääää.
Iallafall, skulle egentligen följt med klassen på bio ikväll, men nä det skulle jag såklart inte kunna klara av.. Jävla skitliv, jag kan ju inte ens vara tonåring längre. Iallafall kommer gänget över imorgon, saknar de så sjukt så det finns inte! 
Sedan till en helt annan sak, min underbara vän Emma från England träffade ju tjejerna idag, fattar ni hur sjuuuuukt det är? Hon vet ju allting om mitt liv, och hon hatar verkligen att vi bor så långt ifrån varandra just nu, så mitt under dagen spammade hon mig på twitter om att hon hade en överrasking. Hela tiden skrev hon: OMG YOU'RE GONNA LOVE IT. Snacka om taggad man blev. Lite senare skickade hon ett sms till mig, och gissa vad? JESY FRÅN LITTLE MIX SA HEJ TILL MIG. Hör ni hur det låter? Jag kan inte ha bättre vänner, jag kan verkligen inte det. Om ni vill se videon när Emma träffade tjejerna och när Jesy sa hej till mig klickar ni hääär. Åh vad jag är lycklig, för en gångs skull. Nej nu ska jag ta och snacka lite mer med Samira och sedan sova. Natti! 

I've never heard silence quite this loud.

Publicerad 2012-10-11 21:17:00 i Allmänt

Jag har världens bästa lag, på riktigt. Idag när jag precis hade kommit hem från sjukhuset så låg det ett brev på bordet, jag öppnade det och inuti fanns ett jättegulligt kort, som alla i laget hade skrivit i en massa saker i. Jag saknar de så galet mycket. De är min andra familj. 
Hade världens gulligaste dröm inatt också, fatta om jag blev sur när jag vaknade, haha. 
Sitter och dunkar Cody atm, hans röst får mig alltid att må bra, bloggar lite senare!

Smile, like nothing happened.

Publicerad 2012-10-10 23:36:36 i

Har spenderat dagen med världens underbaraste Gry. Har verkligen saknat den tjejen! Det var underbart att bara sitta och prata om allt och inget, jag behövde verkligen det.
Nu är jag dock otroligt slut och huvudet håller på att sprängas. Imorgon blir det sjukhuset igen, jag hoppas verkligen de har hittat någon medicin som faktiskt fungerar, så jag kan sluta droga morfin och återgå till mitt vanliga liv.
Godnatt folket!

Does he tell you he loves you when you least expect it?

Publicerad 2012-10-09 15:26:00 i

Åkte till skolan över lunchen bara för att få träffa alla, helt galet vad jag har saknat dom. Underbara vänner.
Sitter och kollar på tv nu, inte för att det finns något att kolla på, så jag bloggar istället. Åh jag orkar inte mitt liv, ska gå och äta något nu iallafall. Puss!

We're gonna set this world on fire.

Publicerad 2012-10-08 18:44:00 i

Hejsan mina vänner. Jag ligger i sängen och dör av tristess, seriöst det finns ingenting att göra hemma. Jag vill träna, jag vill gå i skolan. Åhhh jag orkar inte mer.
Imorgon kommer jag åka in till skolan över lunchen, fast jag kommer dock ha jääävligt ont på kvällen men det är det värt, tro mig. Jag har inget liv ändå så. Om ni vill hälsa på mig så varsågod, på torsdag blir det sjukhuset igen, wiho. Jag hoppas ni har det bättre än jag iallafall, ingen förtjänar att leva ett sånt här helvete.

Underbara lag.❤

Summer shade.

Publicerad 2012-10-06 23:50:51 i Allmänt

Har precis haft en myskväll med mamma och syster. Jag hann färga håret också, skills.
Sitter och pratar med min underbara vän Gry just nu, hon har skrivit en låt om mig. Jag tycker ni ska kolla in hennes video, hon är grym! Ni kommer inte ångra det, lovar. Klicka här för att komma till videon. 
Nu ska jag dunka musik och sedan sova, jag har haft en helt okej dag. Godnatt folket! 

You didn't have to cut me off.

Publicerad 2012-10-06 00:48:06 i

Har spenderat hela kvällen med min underbara vän Samira. Vi har suttit och pratat om allt mellan himmel och jord, helt underbart. Jag älskar den tjejen ska ni veta, vi har haft så galet kul.
Nu har jag otroligt ont i huvudet, wihooo. Så jag hade tänkt runda ner kvällen och lägga mig i sängen. Godnatt mina vänner!

Cathing feelings.

Publicerad 2012-10-04 18:50:00 i

Åkte in till skolan idag för att vara med på arbetspasset, herregud vad jag har saknat klassen, det är sjuuukt.
Jag fick min älskade iphone igår också, så såklart ska mina kära vänner sno mobilen och ta egopics, that's why I live them!
Nu ska jag ta och se filmen om andra världskriget som jag fick av min lärare, wohooo. Skriv till mig på kik om ni känner för det!

Kik/instagram/twitter: eveliinaa97

Om

Min profilbild

Evelina

15 årig cheerleader. Bloggar om musik, cheerleading och ett helt vanligt vardagsliv.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela