You got me good.

Publicerad 2012-09-26 20:58:49 i Allmänt

DET HÄR ÄR EN DRÖM. HERRE MIN JESUS ALLI SIMPSON FÖLJER MIG PÅ TWITTER AHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHH. FÖRST CODY SEN ALLI WHAAAAAAAAAAAAAAAAAT?

Hihi jag är glaaaad, delvis att både Cody och Alli nu följer mig på twitter och att jag äntligen får åka till skolan imorgon! Samira och Simon ska vara borta typ hela dagen, mongo ungar, men jag hinner träffa de en snabbis iallafall. Jag har ju Helin och Eken också. Sedan får jag ju träffa Tobbe också, saknade människor. 
 

Can we fall one more time, stop the tape and rewind.

Publicerad 2012-09-25 12:47:58 i Allmänt

HJFDSFKJDSJFDJSKFJKSDKFKJDDKJSFSKFSKJDKJDFSKJ. Killarna ska uppträda på X Factor Sverige när de kommer hit, precis som de gjorde i England för ungefär ett år sen. De kommer vara på min tv LIVE, jag kanske till och med kan köpa biljetter för att få se de live, live. Det drar tillbaka så många minnen, jag minns precis är de gjorde det i England.

Nothing's gonna tear us apart.

Publicerad 2012-09-22 00:46:00 i

Känns underbart att äntligen få sova i sin egen säng. Jag orkar inte spendera mer tid på sjukhuset. Imorgon får jag äntligen träffa Zannah igen, det ska bli skönt att kunna prata om allt skit som har hänt. Jag har verkligen saknat henne.
Eftersom jag blivit bättre kommer jag åka in till stan imorgon, första gången på månader. Det kommer bli underbart. Nu hoppas jag bara att jag kan börja gå i skolan och träna snart igen, det känns som ett helvete att bara ligga hemma eller på sjukhuset. Vi får hoppas på det bästa. Godnatt!
Saknar er mongos.

Tonight let's get some, and live while we're young.

Publicerad 2012-09-20 22:14:00 i Allmänt

 
Killarnas nya singel, den är värd att lyssna på tro mig, Har haft världens bästa dag idag, eller ja, bättre än att ligga i en sjukhussäng hela dagarna. 
När jag vaknade så spammades hela twitter sönder pga att killarna skulle släppa singeln ikväll, ja precis, singeln här ovanför. Och snacka om att jag blev glad och hyper. Eftersom östra gymnasiet ligger typ granne med sjukhuset så kunde jag åka dit till träningen också. Så det passade jag på att göra nu när jag äntligen kan. Det var hur underbart som helst att träffa laget och mina tränare igen, Jag har saknat dom så sjukt galet mycket.
När jag kom tillbaka till sjukhuset senare kom jag på att singeln och musikvideon hade släppts, så jag sprang till datorn och här sitter jag nu.
Även om ni hatar One Direction, ge dom en chans och lyssna på låten. Tro mig det är värt. 

Nu ska jag ta mina mediciner och sedan sova, godnatt folket.♥

Proud is the word.

Publicerad 2012-09-07 18:49:00 i Allmänt

MTV Video Music Awards. Inte nog med att killarna uppträdde live, utan också att de vann alla tre kategorier dom var nominerade till. Proud is the word.

Without you to hold I'll be freezing

Publicerad 2012-09-07 18:06:00 i Allmänt

Hejsan älskade läsare, tänkte dra igång bloggandet lite smått sådär. 
Under sommaren har en massa saker hänt, eller ja, jag har mest fått sitta hemma och inte gjort någonting. Som många av mina vänner vet så har jag fått en sjukdom (eller vad det nu är) som jag inte tänkte gå in så mycket på här.. Men den har gjort så att jag inte kan gå i skolan tills jag är frisk, och jag kan inte heller träna cheerleading föränn jag är frisk. Gud vilka skuldkänslor jag har, på riktigt. Jag saknar mina vänner nå så otroligt, det är sjukt. Sedan har en av mina allra bästavänner flyttat till spanien. Hör ni hur det låter? Min syster bor nu 477 mil ifrån mig. Det har gått 5 dagar utan henne, och jag har inte ens klarat det. Jag behöver henne verkligen. Jag kan inte ens träffa mina andra vänner eftersom jag inte kan lämna huset, och det är nu jag behöver dom som mest.
Jag ska sluta prata om mitt jobbiga liv nu, hoppas ni har det bättre än jag iallafall.


Jag saknar dig, så jävla mycket.

Om

Min profilbild

Evelina

15 årig cheerleader. Bloggar om musik, cheerleading och ett helt vanligt vardagsliv.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela