My heart is a stereo and it beats for you so listen close

Publicerad 2012-04-30 00:09:30 i Allmänt

Halli hallå gummistrå! Har börjat säga så sjukt mycket nu. Känns ju bra. Kollar på Camillas twitcam just nu, underbara människa! Fast nu avslutade hon den, så nu snackar jag med Zannah istället. Jag känner mig riktigt social, hihi. Iallafall. Dagen spenderades med Astrid, vi fixade nästan klart vårat radioprogram vi gör på musiken. (Som såklart handlar om 1D. He.he.he) Sedan blev det cheer träning på kvällen. Herregud vad jag älskar den sporten alltså. Känslan att få vara med personerna man älskar, få göra det vi alla älskar och bara fokusera på sporten. Man glömmer bort alla sina problem, man glömmer bort allt. Det är helt underbart. Man kan bara fokusera på sporten, och att utvecklas medan man inte behöver bry sig om någonting annat. Det älskar jag. Nå så oerhört. Sedan laget, föreningen. Ni står mig så sjukt nära så det går inte att förklara. Älskar er!
Kände att det här blev ett långt inlägg. Men jaja. Valborg kommer spenderas med mina favorittjejer, bloggar troligen imorgon, nu väntar sängen!
Kärlek

I Won't Give Up

Publicerad 2012-04-28 21:24:06 i Allmänt

Har haft världens sämsta dag idag. Bokstavligt talat. Orkar inte med någon bloggning idag. Hade tänkt sjunka mig in i musikens värld och bara dunka 1D, det är bara de som kan få mig på bra humör känner jag. Sedan kanske det blir någon film eller något. Jaja. Bloggar när jag känner för det.
Mina vänner är underbara, tack för att ni finns där för mig.

Stay with me, forever.

Publicerad 2012-04-27 16:40:11 i Allmänt

Galet varmt det är idag. Jag gick på stan, i vinterjacka. Ja jag dog lite smått. Folk gick runt i t-shirtar och shorts. Galet varmt det är ute! Älskar vädret just nu, det säger jag bara. Vi har ingen snö alls på våran bakgård, och våran bakgård är stor. Tro mig. Matteprovet och spanskan gick as bra, känner mig riktigt stolt ändå. Nu väntar jag bara på mat, sedan sticker jag till Angelica ikväll!
Förresten, nya designen kommer troligen i helgen!

I can't stop loving you.

Publicerad 2012-04-26 23:59:24 i Allmänt

Bild från dagen. Har precis slutat skypa med William och folket. Alltså det där är galna människor. Men ett gott skratt fick jag iallafall! Nu väntar sängen, har matteprov direkt på morgonen. Natti!

I still feel it every time, it's just something that you do.

Publicerad 2012-04-25 20:22:03 i Allmänt

Är galet glad just nu, det går inte att beskriva. Har precis slutat skypa med Jessica, och hade tänkt göra lite spanska och svenska innan jag kommer suga mig in i twitter världen. Gjorde precis ett videoinlägg också, som ni snart kommer få se! Nu ska jag gå och äta någonting. Nej herregud, jag skojade. Fick hur ont i magen som helst nu.. Aja, pusss!

DE BER OM EN SMÄLL.

Publicerad 2012-04-25 17:36:43 i Allmänt

"Vi vill inte ha 1Ds fans. One Direction är bara snygga, om ni fattar vad vi menar. De är mer som Jonas Brothers. De syns i tidningar istället för att höras i radio. Och deras fans är för unga och barnsliga. Vi brukar skratta och säga att One Directions fans är våra fans småsystrar" - The Wanted. DE BER OM EN STOR FET SMÄLL, HÅLL KÄFTEN OCH VÄNTA PÅ ATT KEVIN KOMMER BAJSA PÅ ER, LIAMS TANDBORSTE KOMMER SEDAN BLÄNDA ER MEDAN SKEDAR KOMMER OCH HEMSÖKER ER.
Från FRIDA tidningen.

I'm falling for your eyes, but they don't know me yet.

Publicerad 2012-04-24 22:09:38 i Allmänt

Bild på flätan Helin gjorde på mig idag. Skypar med Zannah just nu. Vilket liv vi har, just sayin'. Annars ringde jag Camilla tidigare idag, och fangirlade sönder för att jag kommer till Stockholm om två veckor! Och träffar henne! Hon började skrika, bokstavligt talat. Haha älskar dig♥ Sedan som ett plus så kommer ju killarna dit också, för att spela in deras andra skiva. ÅH JAR ÄR SÅ LYCKLIG. Jag kommer få se dom på riktigt. Jag kommer få höra de prata, skratta. Jag kanske till och med får ett litet hej. Det skulle göra mitt liv. Och sedan konserten nästa år också. Det här är helt underbart. Nu ska jag ta och smsa Noortje, och fortsätta skypa med Zannah ett tag till, sedan blir det sängen! Sovmorgon imorgon, helt sjukt underbart.

Nothings fine I'm torn.

Publicerad 2012-04-23 21:53:41 i Allmänt

Dagen har varit allmänt galen. Klassenhar gjort denna dag underbar, efter svenskan stack jag på sjukhuset, och fick bl.a reda på att jag måste opereras. Två gånger till. Kul liv, jaa. Herregud vad jag hatar mitt liv just nu, tack vare vännerna orkar jag hålla leendet uppe. Hann med en twitcam under kvällen också. Underbara directioners är alltså! Har också blivit frisk nu. Galet glad! På torsdag blir det bara att köra järnet på träningen. Har saknat alla så jävulskt! Speciellt när vi gått upp en nivå. Åh herregud vad det kommer bli kul. Nu hade jag tänkt sova iallafall, så jag inte blir sjuk igen. Natti!
"No matter how hard life is, don't lose hope" - Zayn Malik.

You make me feel like i'm living a teenage dream

Publicerad 2012-04-22 22:54:41 i Allmänt

Fick precis William att följa Elina på twitter. Lite hon fangirlar nu alltså! Haha sötnos! Iallafall, kom hem från träningen för ett tag sen. JAG ÄR SÅ SJUKT LYCKLIG! Helin slutade dock, det är det enda sorgliga.. Men iallafall, våra tränare kom och sa, att vi har gått vidare till fortsättnings klassen! Vilket betyder att vi får göra en massa svåra hopp, bygg och gymnastik. GALET ROLIGT! Och sedan kommer vi få en massa folk från miniorerna som kommer hoppa upp till vårat lag, OCH vi kommer få en tredje tränare så vi kommer komma så långt som möjligt till nästa tävling! Så galet taggad!
Det här är Seniorer fortsättning. Den enda skillnaden är att de är äldre. Men vi kommer få göra precis samma grejer. Förutom att vi är yngre! Det kommer bli så galet kul! Btw, det var de här som vann allting på DM 2012, de tävlade i samma klass som våra seniorer. ♥

Jag kunde dö för dig, nu är du död för mig.

Publicerad 2012-04-21 23:29:09 i Allmänt

Grys bilder. Dagen spenderades med de här finisarna. Helt sjukt vilka underbara vänner man kan få genom att vi alla älskar samma fem killar. Utan 1D skulle jag inte lärt känna flera av de vänner jag lever för just nu. T.ex Camilla, Daniella, Fanny, Noortje, Zannah, Jessica, Gry, Emma och många fler. Utan dessa skulle jag inte kunna överleva. Bokstavligt talat. De betyder allt. Precis som killarna. Bara directioners fattar hur mycket de betyder för oss, ni som inte är directioners, kommer aldrig att förstå hur mycket vi älskar de, och hur mycket de verkligen betyder för oss, hur mycket dom har gjort ens liv såå mycket ljusare. Jag kommer alltid vara skyldig killarna, så mycket som dom har gjort mitt liv så mycket bättre. Jag står i skuld till de. Vi är en familj. Bara directioners fattar, ni andra kommer aldrig att förstå. Åter till dagen, den var sjukt lyckad! Det är något som vi verkligen måste göra om!

I Wanna Stay Up All Night.

Publicerad 2012-04-21 11:38:01 i Allmänt

Gårdagen var galen, just sayin'. Vi förberedde ett litet Quiz inför nu, och lite andra grejer till directioner träffen vi har om någon timme! Sedan färgade vi håret, flummade runt, och bara garvade. Underbar flicka det där då! Jag hade tänkt mig fixa mig färdigt, sedan tar jag trolilgen bussen till stan om en halvtimme, jag och Zannah skulle träffas tidigare och göra i ordning. Umeå directioners, DAGEN KOMMER BLI GRYM!
så söööta! hjfdsmfdnfhdsj

19.37

Publicerad 2012-04-20 19:37:09 i Allmänt

READY TO GOOO! Sticker till min älskade vän Zannah nu. Vi kommer troligen flumma sönder, bloggar när jag kommer heeem!

Isn't She Lovely

Publicerad 2012-04-19 17:01:18 i Allmänt

Varenda gång jag ser den där rubriken, så sjunger jag den med Harrys röst i huvudet. Satan så duktig han är. Rysningar. Iallafall, nu sticker jag på träning! Bloggar senare ikväll!

Forever young, I want to be forever young.

Publicerad 2012-04-19 12:18:21 i Allmänt


Lugn kille, ja. Sitter på skolan just nu. Är sjukt taggad på träning ikväll, fast jag kan dock inte vara med, IGEN! Jag blir så sjukt sur. När väl min fot är bra, då ska jag gå och bli sjuk, BLÄ. Men jag ska såklart dit, måste ju träffa min andra familj♥ Imorgon blir det att vara med världens underbaraste Zannah. Kommer troligen färga håret då också, så håll utkik!

AMAZAYN

Publicerad 2012-04-18 16:25:17 i Allmänt

ED SHEERAN SJUNGER EN BIT I MOMENTS, LYCKLIIIIG! LIAM ERKÄNDE DET PRECIS, GUD VAD JAG ÄLSKAR HONOM♥ nu avslutade han precis sin twitcam. Men jag tror aldrig att jag har varit lyckligare. Vi fick se Niall, Zayn och Louis också. Vi saknade bara Harry... Men jag är så sjukt glad. Det går inte att förklara. Sitter fortfarande på skolan, och gråter..^^
Världens bästaste vänner.

GALET GLAD

Publicerad 2012-04-18 15:32:10 i Allmänt

JAG SITTER OCH GRÅTER PÅ SKOLAN, ÅH HERREGUD. NI ANAR INTE HUR GLAD JAG ÄR JUST NU, NIALL OCH LIAM HAR EN TWITCAM, JUST NU! Det är första gången jag får se deras twitcam. Ni anar inte hur glad jag är just nu.. Det är bara jag som sitter och gråter, även fast det är andra directioners här också. De sitter och skrattar åt mig... Jag tänker stanna på skolan tills de är klara. Jag vågar inte cykla hem, då kommer jag missa det. NU KOM LOUIS, OCH ZAYN. NI ANAR INTE HUR GLAD JAG ÄR, JAG ÄLSKAR DET HÄR! Mitt smink har runnit... Kul... LIAM GJORDE 1,2,3 FLICK! Åh herregud... KOLLA, LOUIS OCH ZAYN ÄR DÄR OCKSÅ. LYCKLIG

I would never had let you go

Publicerad 2012-04-17 19:00:14 i Allmänt

Min kära fader fyller år idag, så vi har firat honom och fetat i mig bakelser. Hihi SMAL.
Hade tänkt duscha nu innan folk kommer, sedan ikväll kommer jag göra min efterlänktade twitcam! Såklart kommer jag länka den här också.

With this feeling I forget, I'm in love now.

Publicerad 2012-04-15 22:49:37 i Allmänt

Blir att jag lägger in lite bilder från Härnösand lite då och då. Orkar inte med världens bildbomb än så länge. Kom hem från träningen för ett tag sen. Så sjukt saknat lag alltså. Ord kan inte beskriva hur mycket de betyder för mig. Det är helt sjukt. Hade snart tänkt att sova, det är ju skola imorgon.. Tillbaka till helvetet! Jaja, nu ska jag sova och drömma om världens underbaraste pojkar. Natti!
Jag ser ut som en pingvin eller någonting.. Mycket fagert!


Underbara.

Publicerad 2012-04-15 00:18:29 i Allmänt

Ja, jag lyckas ju verkligen med att inte snacka om dom.. Jaja. Bilderna kommer troligen imorgon, jag har inte ens läst alla blogginlägg än... Iallafall. Denna video har min underbara vän Fanny gjort (typhfanny.blogg.se). Den beskriver precis hur mycket jag älskar de, och hur många underbara vänner jag har fått. Jag står i skuld till de. Ta en titt!
Tack fanny♥

FHDSNDSM

Publicerad 2012-04-14 22:14:56 i Allmänt

OKEJ JAG SKA SKÄRPA MIG.. Det finns faktiskt icke directioners som också läser denna blogg.. Jag ska försöka skriva mindre om killarna, men det kommer bli svårt. Iallafall, bilderna kommer snart! Efter att jag har läst igenom alla 287 inlägg jag har på bloglovin och 462 bilderna jag har på bilddagboken, så dom kommer nog någongång inatt!

SORRRYYY

Publicerad 2012-04-14 22:07:02 i Allmänt

Okej, förlåt alla icke directioners, nu ska jag vara lite social med er också! Snart kommer ni få en massa bilder från Härnösand, ska bara redigera de först. SÅ HÅLL UT!
Var bara tvungen att posta bilden, men den är saaaaann!

ÅH VAD JAG ÄR GLAD

Publicerad 2012-04-14 21:58:06 i Allmänt

Var precis helt förstörd, hade tappat hoppet och allt sånt skit, sedan sätter jag på WMYB och pratar med världens underbaraste vänner och directioners, och redan blir jag på bättre humör, JAG ÄLSKAR DEN HÄR FANDOMEN! vi är verkligen en familj, kärlek till er alla! De här pojkarna har räddat många liv, och bildat världens bästa familj. Galet mycket kärlek.
DEN HÄR DVDN KOMMER UT SNART, GALET TAGGAD

Minnen

Publicerad 2012-04-14 20:13:53 i Allmänt

Denna låg i min brevlåda när jag kom hem. Vilka minnen som kommer upp, med världens bästa lag. Nu blir det att titta på denna underbara film ikväll och sedan längta järnet tills jag får träffa laget igen imorgon. Det krävs inte medaljer för att ha världens bästa lag. Vi är en familj. Älskar er alla CFA.

TACK CAMILLA!

Publicerad 2012-04-14 15:53:46 i Allmänt

Tack älskling för gästbloggningen, älskar dig så otroligt mycket!
Camilla är guldvärd, tro mig. Alla ni kan läsa hennes blogg, den är lika underbar som hon är! -----> cceeli.blogg.se
Är iallafall i Umeå om fyra timmar. Helt underbart!

Idag kommer Evelina hem!! :D

Publicerad 2012-04-14 12:30:23 i Gästbloggning

Tjenare alla Evelinas läsare! Hur mår ni idag? Själv mår jag sådär, varit sjuk i 10 dagar nu så känner att det är dags att bli frisk nu.. Idag ska jag iaf med familjen in till stan och kolla på Robert Gustavsson eller nåt, hahah! Sen ska vi äta på resturang och sen åker jag hem till min kära vän Mathilda och är där på kvällen. Skulle sovit där men så blir det inte. Hoppas ni kommer ha en super bra dag iaf! Massa kramar Camilla ♥

Tips!

Publicerad 2012-04-13 23:28:06 i Gästbloggning

Måste verkligen tipsa er om mina två favorit bodylotions (?)! Den första luktar jordgubb, lukten håller super länge & den tar typ aldrig slut och lika så med den andra, men den luktar cocos & lime. Den med jordgubbslukt kostar 175 kronor och finns att köpa på The body shop! Ganska mycket för en bodylotion, men sååå värt det! Och den andra finns för typ 20 spänn inne på H&M!

Hej hååå!

Publicerad 2012-04-13 17:28:38 i Gästbloggning

Har fullt upp med skolarbeten och tusen andra saker så det är därför jag inte uppdaterar Evelinas blogg så mycket. Hoppas det är okej med er iaf! Kom precis på att jag missar Kvällen är din imorgon för jag inte är hemma.. SKIT!! Men nu ropar pappa att det är middag så nu blev jag glad igen :D skriver senare!

12/4

Publicerad 2012-04-12 19:39:54 i Gästbloggning

Hej Evelinas läsare! :D Var på Vasa museet idag med mormor, morfar, lillebrorsan & en kusin. Va inte så roligt.. Har typ fobi för gamla, äckliga, stora saker som legat på havsbottnen.. Men det är fint att dom kunnat bevara skeppet så länge som dom kunnat, haha! Kom hem vid 15 och mådde dåligt så vilade fram tills middagen. Nu ska jag twitcama som jag gjort två kvällar denna vecka och så ska jag skriva. Standard typ. Hoppas ni får en skön kväll vad ni nu en ska hitta på! Bjuder på två bilder på mig nedanför, kram!

Kopierat från min blogg eftersom jag inte hinner skriva nåt annat!

Publicerad 2012-04-12 10:43:50 i Gästbloggning


God morgon kära läsare! Och denna gång jag säger det är det faktiskt morgon, klockan är bara halv 11 och jag är uppe, har ätit frukost och fixat mig. Kind of imponerande va? Gick upp redan klockan 9 faktiskt. Som jag berättade igår ska jag iväg med mormor, morfar, lillebror och en kusin och vi ska till Vasa muset. Så det blir väl intressant eller något. Tror aldrig jag varit där + att det är ju inte fel att umgås med släkten. Visar dagens outfit lite senare för jag kommer inte uppdatera förens jag kommer hem och jag vet inte när det blir. Hoppas ni mår bra iaf, jag mår helt okej. Ont i magen bara. Plus att jag är så trött så jag skulle kunna somna ståendes. Ikväll ska jag seriöst gå och lägga mig senast 12. Dock skulle jag prata med Natalija på skype vid 12 men de kanske får bli en annan dag :/ Nu har jag babblat tillräckligt så ska nog sluta nu.. Ha en bra dag ♥

NAGLAR

Publicerad 2012-04-12 01:32:59 i Gästbloggning

Såhär blev mina naglar! Om ni bortser från kladdet och de så vart det väl helt okej? Jag gillar tanken iaf.
Nu ska jag straxt gå och lägga mig, ska på museum imorrn, de blir väl kul eller nåt. Godnatt!

Kvällsmys

Publicerad 2012-04-11 23:28:44 i Gästbloggning

Sitter & äter choklad och skriver. Fixar naglarna oxå! Helt okej kväll ändå! Har duschat och smörjt in mig med världens godaste boy lotion oxå, hihi. Hoppas ni har en trevig kväll! Lägger ut bild på naglarna senare, det blir faktiskt riktigt bra, hihi ♥

Presentation!

Publicerad 2012-04-11 16:33:29 i Gästbloggning

Hej alla Evelinas läsare! Det är jag som är Camilla och det är mig ni får dras med tills på lördag då min underbara tjej kommer hem från Härnösand.
Tänkte att jag kan presentera mig lite så ni vet vem jag är.
Jag heter som sagt Camilla är 15 år och bor i Stockholm! Klicka på bilden för att komma till min blogg :) Jag älskar att träna, spela piano, skriva, va med kompisar, fota osv. Jag älskar One direction mer än allt och ja, det är dom killarna som gör att jag fortfarande lever! Om ni inte har hört någon av deras låtar eller sett någon musikvideo eller bild på dom så finns det nedanför! :)
Evelina och jag har kännt varandra i ca 2 månader, dock känns det som hela livet. Älskar henne nåt så otroligt mycket och vi kommer få så mycket minnen tillsammans. I sommar kommer hon ner till mig i Stockholm och så ska vi umgås och ha det allmänt bäst och nästa år ska vi till London tillsammans och gå på killarnas konsert!! :D I can't wait! Kommer bli underbart. ♥
Nu vet ni lite om mig iaf, bara att fråga om ni undrar något! Kram på er! 



Det här är deras första singel, SOM VANN EN BRIT 27/2 ASSÅÅÅÅÅ ÄR SÅ STOLT!! 

On the bus, CHILLIN'

Publicerad 2012-04-11 14:08:37 i Allmänt

Åh vad man är fin. SARKASTISK JAO. Sitter på bussen nu, är framme om två timmar, då har jag åkt buss i fem timmar och min rumpa har domnat... Men har One Direction i öronen på högsta volym. Bättre kan det inte bli.
Det här blir troligen mitt sista inlägg innan Camilla tar över. Ni får ha det underbart bra!

Godnatt folket!

Publicerad 2012-04-11 00:01:21 i Allmänt

Det här blir mitt sista inlägg, innan min kära vän Camilla tar över! Jag kommer hem på lördag, så tills dess får ni ha det så underbart bra med Camilla!

LITE AVIS

Publicerad 2012-04-10 23:57:37 i Allmänt

Alltså blä, jag sitter och gråter just nu, chansen att jag kommer få träffa dom är inga. Bokstavligt talat inga. Visst jag kommer fara på deras konsert nästa år, men det kommer 20.000 andra fans också göra. Liksom hur lyckad var inte den här tjejen på en skala 1-10? Jo, 1000000. De här bilderna är från deras intervju de hade för fem minuter sen i Australien. Och ja, jag såg den live. Hon hade tydligen varit på flygplatsen igår för att få se killarna, men de gick bakvägen. Hon satt såklart i publiken under intervjun, och när killarna fick reda på det, så fick hon varsin kram, och sedan sitta med de i soffan. Åh herregud, det är liksom en chans på miljoner. Och nu sägs det att de kommer bli världens största pojkband, i historien nästa år. Så det finns ingen chans kvar att jag ska få chansen att berätta hur mycket dom faktiskt betyder för mig, och hur mycket dom har ändrat mitt liv. Ett litet hej från dom skulle göra min dag. Det här är sjukt. Nu ska jag fortsätta gråta helt forever alone, ni tror säkert att jag är en tönt just nu, tro vad ni vill. Jag orkar bokstavligt talat inte bry mig.

Nobody Knows

Publicerad 2012-04-10 19:01:12 i Allmänt

Imorgon blir det att fara till min underbara vän Astrid! taggat till tusen! Hon är hos sin pappa atm, annars bor hon ju här i umeå. Kommer ta bussen till Härnösand typ vid elva imorgon bitti, så det kommer inte bli någon uppdatering alls tills på lördag. Eller jag kanske ska skaffa en gästbloggare, vad tycker ni?
Nu ska jag ta att se någon film med familjen, sedan måste jag packa inför imorgon!

SKITKORV SAK!

Publicerad 2012-04-09 16:58:41 i Allmänt

Ja nu har jag fått glasögon.. IGEN! Det är bokstavligt talat det fulaste som finns, på mig iallafall. USCH OCH FY! Jag ser helt mongo ut i glasögon, JAG HATAR DET HÄR.

FAKESMILE

NO! JIMMY PROTESTED.

Publicerad 2012-04-09 00:40:32 i Allmänt

HAHAHAH GIBBY JAG ÄLSKAR DIG!!! DU ÄR JU VÄRRE ÄN MIG! Och ja jag ser iCarly nu... HAHAHAHAHAHAHAHAHA DOM SUGER PÅ ATT SKÅDESPELA, speciellt Harry... DE SJUNGER WMYB NU♥♥ Åh herregud vad dom är fina, HARRYS RÖÖÖÖÖST, ALLAS RÖÖÖÖST♥ Jag älskar att Gibby är typ en kopia av mig, HIHIIHIHIHIHIH nämen jag beter mig typ sådär.... dock inte när jag träffar dom men hemma... BRITTISKA MACKOR!!! JA LOU DET ÄR PRECIS SOM VANLIGA MACKOR.... NEJ HARRY DRICK INTE VATTNEEEET!! DU KOMMER FÅ JUNGLE WORMS!! Oooops caps lock... VAD VAR DET JAG SA HARRY, NU BLEV DU JU SJUK... NOOOO GIBBY PROTESTED!! Fortfarande, jag pratar när jag ser på tv... Men jag måste skriva av mig.. Det är bara directioners som fattar bara så ni veeet! KÄNN DIG SKYLDIG CARLY.. DU GAV HARRY STYLES JUNGLE WORMS! Och Harry... Du kan fortfarande inte skådespela... GIFT DIG MED MIG ZAYN, OCH NIALL, OCH LIAM, OCH HARRY OCH LOUIS! Nej... ni ska gifta er med varandra och få världens sötaste Larry ungar! SAM RÖR INTE ZAYN SÅDÄR! LÄGG AV! NEJ HARRY DU SKA INTE LE MOT CARLY, DU SKA LE MOT LOUIS! HON GAV DIG FAKTISKT JUNGLE WORMS!! NEJNEJNEJ HARRY KOMMER KYSSA HENNE, BLÄÄÄÄÄÄÄÄÄ! Åh tur, han gjorde inte det. HARRY STYLES JAG ÄLSKAR DIG! HAHAHAHAHHAHAH GIBBY SKA TA HARRYS PLATS I 1D HAHAHAHA DET DÄR GJORDE PRECIS MIN DAG! det roliga är ju att han sjunger bra.. Fast nä. STACKARS HARRY... Jaha så nu kunde du bli frisk Harry... NEJ STACKARS GIBBY, HAN TRODDE JU ATT HAN SKULLE FÅ VARA MED I BANDET! Åh herregud vad det hade varit roligt... Nu sjunger dom WMYB igen, ÄLSKLINGAAR♥ OMFG, SAM DROG MED ZAYN IN I HISSEN. NEEEEEEEJ!
-
Behövde bara skriva av mig lite, hihi. Nu var det slut..... SÅ NU SKA JAG GÅ OCH GRÅTA.

Words will be just words, till you bring them to life

Publicerad 2012-04-08 00:21:30 i Allmänt

Och nu till ett normalt inlägg. Kom precis hem från stugan, har fetat i mig godis och en massa gott. ÄLSKA PÅSKEN. Om ungefär två timmar börjar iCarly i USA, killarna är ju med i den så jag MÅSTE se, hihihi. Kärlek till internet, annars skulle inte jag kunna se det. Kommer sitta och as garva hela tiden, de kan verkligen inte skådespela, de kan verkligen inte det.

That's what makes you beautiful

Publicerad 2012-04-07 23:45:05 i Allmänt

Jag vet att jag har sagt det här många gånger, men Camilla, du anar inte hur mycket jag älskar dig. Den där videon, gjorde så jag började gråta, minnena vi kommer få kommer bli galna. Jag älskar dig mer än du någonsin kan förstå. Jag vet inte hur jag ska kunna tacka dig, för allt du gjort för mig, du är min syster, min soulmate. och allt man kan tänka sig. Jag älskar dig trollfar, oändligt mycket

There'll be no sunlight, if I lose you baby.

Publicerad 2012-04-07 11:50:04 i Allmänt

Tänkte bara säga att Samira är världens bästa väckarklocka. Jag vaknade av att jag fick ett sms av henne, jag halvsov medan jag läste det. Och det stod. "ONE DIRECTION ÄR PÅ TEVE!!! KANAL 5 NUUUUUU! SKYNDAAAAA!" Jag hoppade upp ur sängen bokstavligt talat, sprang till teven och hann se det sista av One Thing musikvideon och lite av när de pratade. PROUDMOMENT! Så nu är jag klarvaken, hade tänkt att ta en dusch innan vi åker ut till stugan för att fira påsken. Nu har vi äntligen fått internet där också så lite uppdatering blir det säkert!
Bjuder på två bilder från när Maja och Holly var här, underbara flickor!

Forever young, I want to be forever young.

Publicerad 2012-04-07 01:09:14 i Allmänt

Jag sitter här och målar naglarna, ja men vad annars ska man göra mitt i natten, när man skriver på sin ff och är helt hyper gånger tusen? JO MAN SPAMMAR UT DET PÅ CAMILLA, HEHEHEH. Nämen vi är galet hyper av allt möjligt, sommaren, London, ALLT! Sedan tweetade ju Liam att de kommer till Sverige snart för att spela in deras nästa skiva, vilket troligen kommer bli i sommar, och då kommer jag ju vara i Stockholm, med Camilla, och då är de i Stockholm. SÅ FATTAR NI VARFÖR VI FANGIRLAR SÖNDER?! Jaja, nu ska jag fortsätta måla naglarna, hehe.
432005_294360713956270_100001470315626_818615_1594485547_n_large

FANGIRLAR

Publicerad 2012-04-05 23:36:35 i Allmänt

Skypar med Samira just nu, OCH JAG INTERVJUADE PRECIS WILLIAM! Gud vilken underbar pojke det där alltså, vi satt och garvade åt typ allting.. Haha. Iallafall, vi lovade att skicka ett exemplar till honom också, hoppas han blir glad! Nu ska jag fortsätta fangirla åt att han faktiskt pratat med mig, och SKRIVIT MED MIG PÅ TWITTER. HIIHHIH.
Bjuder på hans senaste video!

In the end, everyone ends up alone

Publicerad 2012-04-05 16:43:00 i Allmänt

HEJSAN EFTERLÄNGTADE PÅSKLOV! Du anar inte hur mycket jag har saknat dig, nu taggar vi en vecka och mer med bara vänner, vänner och vänner! Sitter och skypar med Holly och Maja från laget just nu, saknade människor! Vi har precis bestämt att de kommer komma hit om någon timme, åh så underbart! Jag saknar redan laget, jag kommer inte klara av två veckor utan träning... Ska ringa Helin nu och fråga om hon vill vara med oss, om hon svarar.
Otroligt gammal bild på majaaaaa

Some are like water, some are like the heat

Publicerad 2012-04-04 22:19:31 i Allmänt

Utvecklingssamtalet gick oväntat bra. Jag kommer få minst C i alla ämnen som det ser ut just nu, stolt tjej!
Jag känner att sovmorgonen verkligen behövdes, fast jag är ändå helt död nu. MEN.LIAM.SKA.HA.EN.TWITCAM.NU.SÅ.JAG.FÅR.INTE.SOVA. Usch vad jag hatar att de är i USA, då är dom alltid inne på twitter på natten. Vilket för Liams del betyder att han gör twitcams.. PÅ NATTEN. KOM TILLBAKA TILL UK NU TACK. Yup, så ligger det till.
Imorgon får jag loooooooov! Hallelujah! Höjdpunkten på hela veckan kan jag lova er, kommer då fara ner till staden och träffa några saknade personer. Alla i Umeå som vill träffa mig imorgon, skicka ett sms och kom ner till stan!

Älskade underbaraste Ed.

We'll do it all, everything, on our own

Publicerad 2012-04-03 22:51:14 i Allmänt

Har precis avslutat min twitcam, det är helt sjukt vad underbara directioners är, seriöst de underbaraste personerna i hela världen. INSTAGRAM HAR KOMMIT TILL ANDROID!!!! Det är sjukt awesome! Men såklart ska min mobil vara så jävla efterbliven så att det inte går att ladda ner. USCH! förlåt att jag svär men jag är så jävla irriterad just nu...... Haha älskar att jag drar ut min ilska på er istället! Haha. Utvecklingssamtal har jag imorgon annars.. Önska mig lycka till! Nu väntar sängen, och vi har sovmorgon imorgon!

Hey Soul Sister

Publicerad 2012-04-03 12:25:04 i Allmänt

Bjuder på en snygg gammbild på finaste. Har precis haft Biologi prov, det gick otroligt bra. Bättre än väntat faktiskt! Hoppas jag kommer få ett B minst iallafall. Nu har vi gjort bort alla prov innan lovet, otroligt skönt. Så resten av veckan blir bara att slappa nu! Jag hade tänkt vara social med världens underbaraste vänner nu. Bloggar ikväll!

Same Mistakes

Publicerad 2012-04-02 19:20:52 i Allmänt

JAG HAR SOCKER DRICKA I MIN FOT! Trevligt för er att veta ja. Och jag måste plugga NO, vi har värsta feta provet imorgon men jag orkar inte.. Okej nu ska jag vara duktig och plugga, ha det gött fina läsare!

Oh I swear to you, I'll be there for you

Publicerad 2012-04-02 08:38:30 i Allmänt

Lyckan som uppstår när vi inte har någon lektion på morgonen. Fast då hade jag kunnat sova istället.. Suck.
Sitter här och chillar med halva klassen, har precis sett Amandas video hon har gjort till laget, jag sitter och ryser, varje gång. KÄRLEK

Maybe I should let you go

Publicerad 2012-04-01 20:04:52 i Allmänt

Kom precis hem från träningen, sista träningen på två veckor. Det känns otroligt sorgligt. Laget står närmaste mitt hjärta, och dom betyder allt för mig. Iallafall, första april idag. Har faktiskt inte blivit lurad mer än på träningen, våran tränare Evelyn kom och sa att hon skulle sluta, och att halva laget var tvungen att byta lag till miniorerna. Ni skulle sett allas miner, folk började gråta. Det roliga var att vi aldrig kom på att det var ett aprilskämt föränn efter ett tag. Haha. Anywaaay. Dagen har varit underbar i stort sätt. Hade tänkt plugga ett litet tag nu.

SÅ STOLT

Publicerad 2012-04-01 04:02:28 i Allmänt

Nu kommer jag somna med ett leende på läpparna, de här killarna kommer bli historiska, tro mig.

Hey I just met you, and this is crazy

Publicerad 2012-04-01 01:35:21 i Allmänt

Kom precis hem från en underbar kväll, om jag ska beskriva den med ett ord. GALEN. Haha, kvällen bestod av massa skratt, powerking, mat, mat och mat. UNDERBART. Bilder kommer när Astrid och Ekaterina har lagt ut några, men kan bjuda på några Iphone bilder innan det spårade!
Nu ska jag se One Direction på Kids Choice Award, dom kommer uppträda där någongång under kvällen. Det börjar klockan 2. OCH DOM ÄR NOMINERADE OCKSÅ FÖR ETT PRIS, OM DOM VINNER KOMMER JAG FANGIRLA SÖNDER. Efter det måste jag nog sova, om det går... ska upp till kyrkan imorgon med några från konfirmationen!

Om

Min profilbild

Evelina

15 årig cheerleader. Bloggar om musik, cheerleading och ett helt vanligt vardagsliv.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela